2008.06.27 Fredag.

Jag har varit kass på det här det senaste, riktigt jävla kass på att blogga. Det är så mycket hela tiden. Tiden räcker inte till just nu och jag har funderat mycker på bloggandet, insett att folk läser det jag skriver och det skrämmer mig mycket. Samtidigt gillar jag att blogga emellanåt, jag gillar att det finns folk som läser min blogg. Men tanken på att folk som inte "borde" läsa bloggen kanske faktiskt gör det. Kanske kan jag inte uttrycka vad jag vill i bloggen ifall att fel person skulle läsa. Det återstår att se om jag fortsätter....

Den sista tiden har jag jobbat mycket och tjänat massa pengar. jag har fått min första lön och gjort slut på en del! Jag har firat midsommar med mina fina vänner Melanie, Hanna och Sara och även lite Jepser! Vi hade en mysig kväll tillsammans och jag saknar er redan! <3 Jag har ätit pizza på Bella gästis på midsommardagen, som vi alltid gör. Allt ska inte förändras, en del ska vi ha kvar. Jag har haft myskväll med fab 5 eftersom äntligen hela "gänget" är hemma. :)

Ikväll är en bra dag i familjen Gustavsson, 2/4 av oss har idag tagit ett stort steg i sina liv ;) och det firar vi ikväll med tårta! snart kommer mina fina kusiner Clara och Ebba! Jag ska mysa med dem hela kvällen, äta tårta och kanske ta ett glas vin med min mamma och min moster! ;) Imorgon ska jag planera lite för Arvika med Ida och sen ska jag och Linnéa sälja öl på fjällbackakalaset senare vill jag träffa Lilla L, Sara g och Elle! =)

På torsdag åker jag til Arvika! Den elfte är det Winnerbäck m.fl i GBG och 20:e i Lysekil. Det blir en bra sommar, det är säker på, även fast den inte började överdrivet bra!

Jag saknar dig så mycket,
Jag vill att allt ska bli som förut,
Jag hoppas du förstår det.
En vacker dag blir allt som förr.

2008.06.18 Onsdag

Jag har börjat jobba igen. Det är som vanligt mycket att göra, men denna veckan har varit sjuk. Å nästa vecka lär bli ännu mer att göra med sommargäster å mindre som jobbar. Skit samma, men men.. 

På fredag är det midsommar. Midsommar detta året ska jag fira tillsammans med fyra av mina fina vänner Hanna, Sarri och Melanie i Strömstad och på Hannas camping, så vi  lär väl inte bli ensamma. Vi hade iallafall tänkt at ha en supermysig typsik midsommarkväll med långbord, sill å massa jordgubbar! Hoppas bara vädret är hyfsat i alla fall, för i så fall kan det bli en dunderkväll på alla sätt och vis.

Till helgen kommer även tre andra efterlängtade vänner hem, lilla Linnea och sara g som varit i grekland och Ellen som varit i Holland alldels för länge nu!

Biljetterna är förövrigt bokade till Arvika!!!! :) och 3-5 är vi där! Komer bli så grymt!

Och slutligen vill jag gratta Davidsköldpaddanholm som klarade körkortet idag! massa grattis, och nej david, jag är inte full!

puss å skit <3

2008.06.15 Söndag

Idag är det söndag och imorgon börjar jag jobba. Inget sommarlov här inte. Jag sa jobba mycket denna somamren, mer än jag har gjort tidigare somrar. Så mycket pengar lär jag tjäna i sommar. Jag ska precis som vanligt jobba i Fjällbacka på tandläkaren som receptionst. Kanske inte roligast i världen, men heller inte det tråkigaste. Det känns skönt att vara kvar däriår igen, komma in i samma rutiner där man kan det mesta.

Trots att jag ska jobba mycket i sommar ska jag hinna med mycket annat. Planer att åka till Arvika på festivalen finns så det hoppas jag på! Flera småturer till Stömstad ska väl hinnas med, nu redan över midssommar är en gång. I slutet av sommaren bär det kanske av till Motala, heller inget bestämt helt säkert ännu! Jag vill åka på massa små roadtrips och bara sjunga högt till Arvingarna och bara åka en hel dag och sedan kaske tälta! Massa sol, bad, grillkvällar o fester hoppas jag också på. Jag hoppas också att vi vid ett flertal tillfällen ska kunna träffa "öp-gänget". Jag har en litenliten känsla i min som säger att sommaren 2008 kommer bli den bästa på länge.

Idag har pappas kusin från Dalarna varit här, typ Mora, Idre, Leksand, Rättvik eller Orsa eller nåt. jag vet ärligt talat inte. Inte konsigt med tanke på att jag inte varit där sen jag typ var fem eller nåt. Så jag kände honom inte alls, det enda jag visste var att jag pratade roligt, å det gjorde han fortfarande ;) haha



Vi har snackat en del nu, inte pratat klart, men iallafall kommit en bit på vägen. Kanske kommer vi aldrig kunna gå hela vägen. Hela den vägen vi förut gått, trots alla bakslag och kruvor på denna vägen kommer vi kanske aldrig komma dit igen. Det är tråkigt, väldigt tråkigt. Men du ska veta, att trots alla bakslag och allt tråkigt vi vart med om, är det allt det andra jag kommer minnas. Alla positiva minnen vi delar, dem kommer jag aldrig att glömma. Om vi återigen ska komma lika långt på vägen som vi en gång varit grävs det mycket energi och ork. Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi klarar det, men det kommer inte bli enkelt och flera saker bör vi ändra på om vi ska nå dit.

Nu kommer snart Linnéa! pusss å skiiiit, Amanda! :)

2008.06.14 Lördag. SOMMARLOV!

Jag kan inte hjälpa det, men varje gång jag kommer hem kommer den förbaskade ångesten över mig. Det går dagar när jag är i stan utan att jag tänker på vad som hänt och vad som komma skall, och nu har jag bara varit hemma i eftermiddag och inte har det gått en minut  utan att jag tänkt på annat (bortsätt från när jag kollade på fotboll). Kanske kan det bero på att denna veckan har jag haft nåt att gjort varenda sekund och haft kul och varit glad lika länge. Men ni ska veta, att jag lider fortfarande lika mycket med er och jag fattar fortfarande inte ett dugg.

Denna veckan har varit bra, i onsdags var en händelserik kväll. Det började som Öpkväll på gustafsberg å slutade i min lägenhet. Mycket hände den kvällen, som vi sent kommer glömma ;) haha! Torsdagen åkte jag till Liseberg med Ida T, Sarri, Melli, Sara G, lilla Linnea, Hanna, Victor och Robert :) Det var en helt cpkul dag! jag säger bara "ooooooh floooooomeriiiide". Vi åkte rainbow å fick med varenda unge å skrek "en gång till, en gång till". Jag, Hanna och Robert vann 2 kg choklad som vi delade, eller mest var det hanna som vann, men vi hade bestäm at vi skulle dela ;) Jag vann ett gosedjur i spelhuset (för va trodde ni, att jag snodde den på fotbollsspele ellert??) Vi höll på att missa bussen hem, men allt löste sg å vi hann med! Sjuktkul hade vi det i alla fall, hela dagen!!! =)

Igår var det skolavslutning! Det var en bra avslutning, den bästa jag sett i alla fall!:) Efter avslutningen gick vi ett stort gäng till Cactuz o firade sommarlovet, sedan begav vi oss hem till min lägenhet å spelade lite spel å softade. På kvällen åkte vi ut till Jonnas sommarstuga och tillbringade kvällen där! Mycket trevligt! Ett bra avslut på ett bra läsår!

Det har varit ett bra läsår på ÖP, även fast jag emellanåt känns som jag har pluggat ihjäl mig så vet jag nu, att det har gett resultat. Jag är nöjd över mina betyg även fast alla andra är mycket bättre än mig ;) men jag överlever, jag har lärt mig leva med att jag inte är riktigt lika pluggis som resten av mina öpvänner :P

Just nu håller jag på att dö av skratt när pappa sitter å läser roliga historier högt för mig å mamma. Pappa skrattar så mycket så vi fattar inte ett dugg! ;) haha, men kul var det, även fast vi inte fattade skämten! Vi är underliga vi dvärgar eller svampar eller vad vi nu är ;)

Imorgon vill jag leka med min favoritnöt <3

Ha en bra sommar allihopa! =) Jag kommer angatligen sakna er lite!
//Amandaaa


2008.06.08 söndag. Ingenting är som förut, men allting är som förr?

Jag skulle kunna skriva ett långt inlägg om alla känslor jag har just nu. Jag hade kunant skriva massa saker jag sedan skulle ångrat att jag skrev. Jag hade kunnat skriva till mina fingrar inte orkade mer. Men trots alla känslor jag har inom mig, trots hur ledsen, arg och framförallt besviken jag är, så får jag inte fram ett ord. Hela hjärnan är tom. Jag fattar ingenting. Är du medveten om vad du gjort? Vad du ställt till med? Hur många som är ledsna över vad du gjort? Och framförallt, är du medveten om hur många du kommer förlora? Jag vet att svaret är nej på alla frågor, hade du vetat det hade du inte gjort såhär....

Kommer allt nånsin bli bra?

Du var min förebild och jag älskade dig. Nu vet jag inte länge.

2008.06.05 Torsdag. Student

Jag har inte skrivit på länge, inte ett "seriöst inlägg" i alla fall. Den sista tiden har allt snurrat på snabbt och jag har inte hunnit med något känns det som. Saker har hänt, saker man inte trodde skulle ske. Men nu har det hänt. När saker som detta händer, förstår man snabbt hur bra man har haft det och hur snabbt allt kan förändras. Man lär sig ta vara på det som är och det man har.

Idag är det studenten, jag vaknade av att folk gick förbi utan för min lägenhet och sjöng högt "För vi har tagit studeeeeenteen! Fy fan va vi är bra!" Nästa gång är det vår tur. Om 365 dagar är det vår tur att ta studenten. Och nu, det sista året, ska jag ta vara på allt, ta vara på det jag har och det som är och inte heller ta allt för givet.

I 365 dagar ska jag ta vara på allt, gilla det jag har och det som är, för på en sekund kan allt bara vara borta....

2008-06-30 Tisdag.

När jag och Linnéa fixade layouten på bloggen för en månad sen eller nåt, reflekterade jag inte så mycket över min text "En vacker dag bli ingenting som förr" . Tyckte mest det var vackert skrivet av Winnerbäck.
Idag vet jag vad han menade när han skrev det, idag vet jag vad som menas med texten.

För en vacker dag blir ingenting som förr.