2008.07.31 Torsdag. Dinard!

För ett år sedan var jag i Dinard. Dinard ligger på frankrikes nordvästa kust och jag har varit där säkert 5-6gånger. Jag älskar det. Mina sysslingar har hus där och därför brukar vi vara med dem. I år sa vi nej. Det är kasst. Mammas kusin ringer oss hela tiden för att "rapportera" om vad de gör. Det är kasst, för jag längtar dit, varje sekund. 

Just nu vill jag bara vara där, sitta i vår lilla trädgård och äta ost, gå strandpromenaden, äta en stor chokladglass, en våffla eller kanske en galette. Jag vill se hur flod blir till ebb och ebb blir till flod. Bada i havet med stora vågor eller snorkla när vattnet är högt och bada i poolen när det är lågt. Jag vill handla mat på Intermache och handla skitsaker på marknaden, varje tisdag, torsdag och lördag. Jag vill åka över till St Malo, gå runt i borgen, bli avmålad på en kalikatyr och shoppa i de små affärerna. Jag vill åka till Cancalle och kolla på ostronodlingarna och äta en god middag. Jag vill ta en lång promenad och kolla på den stora fontänen och sedan gå vidare runt bergen, bort på "spökhusen". Jag vill vakna upp på morgonen och äta bagetter med nutella och sedan ta en crossaint. Jag vill äta massa ost, choklad, galetter och snacks. Kanske även hinna med en shoppingtur på la madeleine. jag vill åka till Mont StMichel och gå runt bland alla två miljoner människorna där, sitta på stranden och se på raketerna medan Frankrike firar sin nationaldag, lite för sent efter som vattnet var högt den 4:e.

Jag har Dinardabstinens, skulle vilja åka dit nu på direkten. Jag hade samma sak sist sommar, men då åkte jag ju dit tillslut. Denna sommsren kommer jag inte dit, det får duga med att vi får dagliga rapporter. Men inte en sommar till utan Frankrike, i Dinard mår jag som bäst, där är jag mig själv och trivs med allt. Någon gång ska jag visa er hur bra Dinard är! 



None

2008.07.17 Linnéa!

Du är min bästa vän. Jag har vart dålig på att vara din bästa vän det senaste, det vet jag.
Ibland tar jag dig för given. Men det spelar ingen roll hur många andra vänner som kommer in i bilden, du är fortfarande min bästa.
För du glömmer väl aldrig bort att du är min bästis? Att jag är din idoool och att du älskar mig?!
 
Just nu vill jag bara ha dig här hos mig, jag saknar dig, saknar tiden då vi träffades varje dag, hela tiden. Jag vill ha dig här hos mig på Grind, liggandes på madrassen bredvid min säng, så som vi gjort tusen gånger förr, och bara prata, prata hela natten om saker bara vi förstår! Sen skulle vi skrattat och så skulle du ätit ett äpple och så hade du sagt godnatt först och sen jag och så hade jag börjat skratta. Precis som jag alltid gör!

Du gav mitt en bästishjärta, och en dag ska du få ett tillbaka av mig. Du är mitt bästishjärta, du är allt jag behöver, min fina syster <3


LINNÈASPINDELochAMANDAGUSTAVSSON

2008.07.15 Tisdag

Ångesten har lagt sig, det betyder inte att jag inte ångrar det, för det gör jag. Men det finns inte mycket att göra åt saken nu, gjort är gjort och sålänge ingen har en tidsmaskin så är det bara att acceptera det som hänt. Även fast detta är så olikt mig så är det som det är och det är bara att accepera.

Förövrigt var helgen bra, Winnerbäck var bättre än bäst och vi hade en mysig kväll, jag, Linnéa och Ida. Lördagen började hemma hos Sara och sedan vidare till Grebbestad! Kul var det också att träffa alla man inte sett på länge, speciellet Sara och Melanie! :) <3

Igår träffade jag Linnéa, Ellen, lilla Linnea, Sara g och Nina och vi åt pizza på Lilla Berith! det var gottish! Jag jobbar hela veckan, som vanligt, men jag ser fram emot lördag då jag ska få träffa massa folk jag inte sett på hela sommaren!

2008.07.13 söndag....


Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut.

2008.07.10 Torsdag!

Arvikafestivalen är inte alltid bara bra, jag har fått urinvägsinflammation eller nåt i den stilen. Skit samma vad det är, jävligt ont gör det iallafall. Det gör ont mest hela tiden sen i söndags. Snacka inte om smärta om ni inte haft urinvägsinflammation. Det är hemskt, jag dör hellre av kissinödighet än att gå på toaletten. Att föda barn eller få ett kors-eller ledband av är ingenting i jämförelse. Den jämförelsen har jag just för att mamma fött två barn och pappa "brutit" både ledband och korsband. (det heter inte att bryta korsbandet, men jag vet inte vad det heter. Så ingen ordpolis här tack!) i vilket fall som helst går jag på penicilin just nu och det börjar bli bättre, äntligen!

I morgon är det Winnerbäck mfl i Göteborg med Linnéa och Ida! På lördag är det grebbestadcarnevalen! I helgen kan inte nån dum urinvägsinflammation stoppa mig! :P

Puss!

2008.07.07 Måndag. Arvikafestvalen!

Igår kom vi hem från Arvika. Jag vågar nästan påstå att jag kom hem från den bästa resa jag nånsin vart på. Hemsedal kommer just efter, men jag tror ändå att Arvika var snäppet vassare! I onsdags kväll åkte jag ner till Ida, vi handlade lite mat hämtade först Filip och sedan Patrik i vår lilla hyrbil. Vi packade in i bilen och det slutade med att vi satt som packade sillar (eller vad man nu säger).  Bilresan upp var rolig och Filip och Patrik höll på att bli uppätna av en älg (iallafall om ni frågar dem sjävla) Efter massa strul med bil och bussar hamnade vi på campingen och döpte ganska snart vårt camp till camp kiss, eftersom vi bodde nere i hörnet av campingen där alla kissade. De två första dagarna var så varma att vi knappt kunde andas och vi fick nästan solsting allihopa! Vi har druckigt mycket alkohol och vi har bara haft allmänt roligt. Dagarna har vi tillbringat vid den lilla vattenpölen som var den enda chansen till att överleva. Sista dagen öppnade himlen sig och det öste ner regn och både åskade och blixtrade. Som tur var vara det itne läge och för en stund var inte festival så bra längre. Killarna i tälten bredvid oss var väldans trevliga och festivalen kunde nästan inte bli bättre på nåt sätt.

Alla förutfattade meningar man har om festivaler är bortblåsta, det är inte riktigt lika äckligt och ofräscht som man kan tro. Ja, jag kan väl inte säga att det är rent och fräscht på en festival, men det är inte alls lika äckligt som jag trodde innan. Allt det där jag trodde om festivaler, alkohol, hångel och sex, det är inte lika mycket sånt som amn kan tro. Eller mycket sånt är det ju, men inte så mycket som man kan tro. Vi har sett massa bra musik, Håkan, Kent, Timo Räisinen, Kate Nash, The kooks och bäst av alla var Robyn

Arvikafestivalen var helt enkelt helt underbar och nästa år åker vi igen! Tack till er som gjorde resan så bra! :)

2008.07.01 Tisdag

Skule egenligen bloggat, men jag har glömt bort det. Hade massa att skriva ner, men skit samma!
Imorgon kväll åker jag till Arvika! :) weeeeei, sakna mig inte för mycket här hemma, jag är hemma igen på söndag! ha det bra!
Pusssss <3