Linnéa<3

Linnéa är min bästa vän. Hon är bäst, världens bästa vän. Det är jag helt säker på. För det finns ingen som min vän, Linnéa. Det finns ingen som jag har haft så mycket roligt tillsammans med, ingen som jag delar lika mycket minnen med, som Linnéa. Vi har kul, nästa jämt. Jag hoppas hon vet det, min vän Linnéa, att utan henne skulle jag inte haft ett sånt bra liv som jag lever nu.

Jag skulle kunna sitta i flera timmar för att berätta om allt roligt vi gjort tillsammans. Allt från våra picknickar, dampryck mitt i natten och praoveckan på kaffedopet, den var nästen bäst av allt.

Jag minns första gången jag träffade Linnéa, (ja egentligen inte fösta gången, för det var ju redan på BB) Men jag tror iallafall det var första gången efter det. Det var i alla fall första gången vi pratade med varandra. Linnéa hon babblade, för är det något hon är riktigt bra på, så är det babbla ^^

Hon är bra på mycket annat också. Det är svårt att skriva allt, men bäst av allt är hon på att finnas till för mig när jag behöver det som allra mest. Jag vet inte om hon alltid är medveten om det, men hon göra mig glad, nästan för jämnan!

Jag är dålig på en sak (jag kan vara dålig på rätt många saker, men speciellt detta). Jag är dålig på att berätta för Linnéa vad hon betyder för mig, jag hoppas att hon ska förstå det ändå. Men ibland måste jag skriva såna här inlägg för att hon verkligen ska förstå det.

Jag vet också, att jag inte alltid är världens bästa vän tillbaka. Jag försöker med det, ofta. Men det räcker inte alltid till. Jag hoppas att hon alltid kommer finnas där för mig, och jag hoppas att hon förstår att jag gör mitt bästa för att vara den vän hon färtjänar.

Kanske blev detta inlägg för privat, inte för att jag har särskilt många läsare^^

Men i alla fall, det jag ville ha sagt var;
Jag älskar Linnéa Spindel <3
Hon är min prinsessa<3

60886-124