2008.08.31 Söndag

Det är inte första gången jag åker ifrån mitt hus och min familj med tanken "Gud, va skönt. Äntligen!". Det är dock första gången jag kommer in till min lägenhet med en konstig känsla i magen, något om att jag inte vill vara kvar här, något om att inte trivas. Det är första gången jag har båda dessa känslorna både hemma och i lägenheten. Och det är absolut första gången denna känslan inte har med en kass helg att göra. För jag har ju haft en helt okej helg. Jag kan inte klaga på nåt, i fredags behövde vi inte använda golfklubborna och det får vi väl se som positivt, och i lördags vann vi ju inte VM i makrillsmete och vi hade inte lika kul som året innan, men det hade ju vart svårt att toppa. Så det är ju ingen anledning till att känna såhär.. Jag tror jag börjar bli sjuk. Det trodde jag ju i och för sig redan i fredags, men det bryter ju aldrig ut!

Skit samma! Imorgon börjar en nu vecka i skolan, tillbaka till det normala livet! Och imorgon ska jag klippa mig!

2008.08.24 Söndag

Jag är så dum, så korkad kan jag vara ibland. Vissa saker trodde jag att jag lagt helt bakom mig, och så drar jag upp det en gång till, igen. Går igenom samma sak i huvudet för 5 869 538:e gången. Jag upplever det en gång till, det som jag bara ville släppa och glömma bort. Jag vet inte vad jag vill längre, vet inte vad jag kan och ska göra. Jag skiter i vilket orkar inte längre.. Att man lär sig av sina misstag stämmer inte. Jag är fortfarande lika dum, att jag aldrig lär mig.

Jag orkar inte ens åka in till stan ikväll, sitter hellre hemma i huset och tycker synd om mig själv. För är det en sak jag är jävligt bra på, så är det att tycka synd om mig själv. Tur att helgen snart är slut så jag kan återgå til vardagen, träffa kompisar igen och ha något att göra hela tiden. I morgon ska jag ha körlektion igen och ikväll ska jag och pappa backa runt hörn!

// Amanda!


Du kanske borde tänkt på konekvensen, mer än kicken, idiot!

Sommaren 2008

Sommaren 2008 går mot sitt slut. Eller sommaren 2008 har snarare redan gått mot sitt slut, men inte förrän makrills-VM varit nästa helg skulle jag vilja påstå att sommaren är helt över. Då har vi inget att se fram emot på länge. Sommaren 2008 har gett oss allt vi önskade. Trots massa jobb hann vi med både de ena och de andra. Inte ens vädret kan vi klaga på. Jag hann med allt jag i början av somamren planerade att göra. Åka på Arvikafestivalen, till Motala, på små Road trpis till Strömstad, massa fest, grillkvällar, umgås med kompisar och massa sol och bad. Så nu blickar vi tillbaka på sommaren 2008 och minns hur bra den var och ser framemot sommaren 2009 som kommer bli ännu bättre!



Sammanfattning av sommaren 08

- Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för?
Japp!
- Dog någon som stod dig nära? neej
- Vilka länder besökte du? Endast Sverige. En gång när jag var i Strömstad, hos Hanna, gick mobilnätet över på norskt nät. Så jag har nästan varit i Norge med ;)
- Är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009? Att vara 18 och kunna gå på krogen!
- Vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas? 3-5 Juli. Arvikafestivalen
- Största misstaget? En sak...
- Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag var lite förkyld i början av sommaren om jag inte miss fel, men det är inget att klaga på.
- Bästa köpet? Arvikafestivalsbiljetterna!
- Vad spenderade du mest pengar på? Arvika- och Winnerbäcksbiljetterna!
- Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina kompisar!
- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008? Robyn - be mine!
- Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Jag var nog samma, kanske till och med snäppet gladare, men periodvis mycket ledsnare och deppigare, men i det stora hela har jag varit glad!
- Vad önskar du att du gjort mer? Vart ännu mer med kompisar och festat ännu mera =)
- Vad önskar du att du gjort mindre? Jobbat!
- Hur tillbringade du midsommarafton? Jag, Sara och Melanie var i strömstad hos Hannakällén och hennes campinggäng!
- Blev du kär i sommar? Nej...
- Favoritprogram på tv? Har inte sett på tv på typ hela sommaren så..
- Bästa boken du läste i sommar? Harry Potter, som alltid!
- Något du önskade och fick? Världens finaste kompisar! <3
- Något du önskade dig men inte fick? Inget speciellt.
- Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? Jobbade!
- Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? Det kan alltid bli bättre, till exempel om jag varit över 18!
- Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008? hm, jag vet inte!
- Vad fick dig att må bra? Mina kompisar!
- Vem saknade du? Ingen speciell tror jag!
- Sommarens sötaste? Linnéa Spindel som alltid
- Sommarens största kärlek? Ben & Jerrys glass!
- Sommarens besvikelse? Att sommaren tog slut alldeles för snabbt, som alltid
- Sommarens bästa? Arvika, Motala, Strömstad och Winnerbäck!
- Sommarens snällaste? Alla jag känner, typ ;)


Sommaren 2008 var helt enkelt jättebra!








  

2008.08.23 Lördag

Jag sitter här, en helt vanlig lördag, och kollar igenom gamla bilder på datan. Flyttar över och raderar, kollar på bilder som jag inte sett på länge. Skrattat åt roliga minnen, men jag får även en tår i ögat och en klump i magen åt vissa minnen. Hittade en mapp bilder jag glömt av att jag tagit, kollade igenom dem, såg bilder från julfirande, som vi inte visste blev vårt sista, vår sista resa som blev så bra, samtidigt som det blev mycket fel. Vi hade det bra och roligt tillsammans hela tiden, det skulle bli våra nya tradition. Vi hade flera traditioner ihop och fler trodde vi ju självklart att det skulle bli. Inte för en tanke trodde vi att det skulle vara sista gången. Igår skrevs ett nytt kapitel i vår gemensamma bok, det var inte som förr, spänningen fanns där hela tiden hos oss allihopa. Det var inte lätt, men vem har sagt att livet skulle vara enkelt? Vi tar oss igenom det. Vi finns till för er hela tiden och det tär även på vår lilla familj. Men vi offrar det, för er, för ni är våra fina bästa vänner och er skulle vi inte klara oss utan.

Men hur gör man då när man tvingas välja sida? När man egentligen inte är inblandad och plötsligt tvingas välja. Det kommer att ta lång tid innan allt kommer bli bra igen... Men ni tar er igenom det bra, och vi försöker finnas till hela tiden. Och visst kommer det bli bra snart igen?

2008.08.20 Onsdag

Jag har inte skrivit på ett tag, har inte haft tid för det. Idag började skolan igen, kändes helt okej med de nya klasserna! Det verkar som vårt fina tjejgäng får hålla ihop ett tag till, men denna gången utan våran fina Sarri. Vi kommer inte bli desamma utan Sara. Hur vi ska klara oss utan Saras kommentarer på lektionerna vet jag inte. Vi vill ha henne i 3:4! MelanieSaraHannaIda<3

Sommaren 08 fick ett bra slut med en Road Trip till Motala som var väldigt kul :) Och såhär när sommaren är slut kan jag blicka tillbaka på den och minnas Sommaren 08 som den bästa hittills! 



Det blir liksom lite tomt utan er två!! Jag saknar er!

2008.08.05 Tisdag. Strömstad och Haaks

I lördags kväll åkte jag, melli och victor till Strömstad för att träffa Hanna och Jesper. Vi hade så mysigt. När vi kom in till campingen bestämde vi oss för att gå ner till stranden, då var klockan säkert nio och det började redan bli kallt. Nere vid stranden satte vi oss på bryggan och där satt vi i flera timmar och bara pratade. Ju längre tiden gick desto kallare blev det och desto närmre varan´dra låg vi på bryggan. Det slutade nästan med att vi låg i en hög och kollade upp på stjärnorna! Hanna hittade "orions paraply" nåt vi andra inte ens visste att det fanns. När vi låg där på bryggan och bara pratade insåg jag hur mycket jag har saknat dem under sommaren. När klockan blev tolv bestämde sig Jesper och Melanie sig för att bada. Vi andra frös som vi gjorde och stannade på land. Vi cyklade till Hannas stuga ganska direkt efter det och där såg vi ett par avsnitt av Grey's Anatomy innan vi somnade. Det kan mycket väl vart sommarens mysigaste kväll!

Förra tisdagen var det Haaks i Hamburgsund. Jag har glömt att skriva om det men eftersom det var sommarens roligaste kväll gör det inget att man berättar om det lite i efterhand. Jag, lilla Linnea och hennes kusin Rebecka började kvällen i linneas sjöbod där vi gjorde oss iordning innan vi gick bort till Idas sjöbod där vi skulle möta upp Filip som skulle köra båt till Hamburgsund. Vi gick hem till Patrik och när jag väl kom dit var jag väldigt opeppad på fest. Detta fixade Ida snabbt och snart var kalaset i full gång :) Mycket roligt hände, som vi inte ska gå in på här, men tiden gick alltför snabbt och plöstligt ar det dags att bege sig upp till scen på bônn. Hur det gick till har jag ingen aning om och ganska snart efter detta blir allt suddigt, nästan svart. Brolle var i alla fall gästartist och jag stod där och sjöng och dansade innan allt var slut och jag var tvungen att åka hem. Klockan halv sju vaknade jag nästa morgon, fortfarande full och bakisen börjdae komma smygandes. Jag drack en jävla massa vatten tog en alvedon och åkte till jobbet! Nemas problemas! Sommarens roligaste kväll, lätt!

Sommaren 08 är på väg att bli bästa sommaren nånsin!